![]()
آخرین ارسالی ها
|
| Plugin By Hamed |
|
از بازداشت مولوی عبدالحمید چه خبر؟
|
|
11-14-2009, 11:24 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
از بازداشت مولوی عبدالحمید چه خبر؟
سلام دوستان چند دقیقه پیش یکی از دوستان اس ام اس داد که مولوی عبدالحمید بازداشت شده و منبعش هم بی بی سی فارسی بود اگه کسی خبری تکمیلی داره لطفا ما رو هم در جریان بزاره.
اطلاعاتی که من دارم در این حده : یه قانونی تو زاهدان برای سران اهل سنت گذاشته شده (موضوعشو نمی دونم)که مولوی عبدالحمید زیر بار نمی ره و الان هم بین سران شیعه و سنی استان در این مورد بحثه..... اطلاعات من در همین قدر بود دوستان اگه اطلاعات بیشتری دارند ما رو هم در جریان بزارن. ممنون موفق باشید. ?? ?? ?? ?? ???? ?? ??????? ???? ???? ??? ????. ???? ???(?) ????? ??? ?????? ???? ??? ??? ?? ?? ??? ???? ??? ?? ?? ??? ?? ???? ? ????? ???????
???? |
|||
|
11-16-2009, 03:01 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
RE: از بازداشت مولوی عبدالحمید چه خبر؟
دوستان یعنی هیچ کس از این موضوع خبر نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
منتظر خبرهای تکمیلی هستیم.... موفق باشید یا علی. ?? ?? ?? ?? ???? ?? ??????? ???? ???? ??? ????. ???? ???(?) ????? ??? ?????? ???? ??? ??? ?? ?? ??? ???? ??? ?? ?? ??? ?? ???? ? ????? ???????
???? |
|||
|
11-16-2009, 09:05 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام؛
من كه نميدونم مكه مولوي عبدالحميد همون برادر عبدالمالك ريكي نيست كه حكم اعدامش صادر شده بود هر کسی کو دور ماند از اصل خویش / بازجوید روزگار وصل خویش |
|||
|
11-17-2009, 05:08 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(11-16-2009 09:05 PM)sistani نوشته است: سلام؛نه عزيزم مولوي عبدالحميد امام جمعه مسجد مكي اهل تسنن در زاهدانه. اين مولوي هست و اون نه. موفق باشي يا علي. ?? ?? ?? ?? ???? ?? ??????? ???? ???? ??? ????. ???? ???(?) ????? ??? ?????? ???? ??? ??? ?? ?? ??? ???? ??? ?? ?? ??? ?? ???? ? ????? ???????
???? |
|||
|
|