![]()
آخرین ارسالی ها
|
| Plugin By Hamed |
|
كارگروه تدوين، گردآوري و دسته بندی لغات
|
|
07-06-2010, 03:52 PM
ارسال: #21
|
|||
|
|||
| RE: كارگروه تدوين، گردآوري و دسته بندی لغات | |||
|
|
07-06-2010, 04:15 PM
ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
RE: كارگروه تدوين، گردآوري و دسته بندی لغات
دوستان،
ابتدا باید تصمیم قطعی رو بگیرید که بالاخره چجوری و با چه روشی میخواید واژها ها رو جمع آوری کنید؟ یک کتاب مشترک؟ چندین کتاب؟ تجربیات اساتید مربوطه؟ ....؟ لطفا دوستان در این زمینه نظر خودشون رو اعلام کنند وقتی دشمن پیدا کردی بدون تو کارت موفق شدی!! |
|||
|
|
07-06-2010, 06:55 PM
ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
من با یکی از دوستان سیستانی صحبت کردم البته با معرفی امین عزیز . قراره کتابی حاوی لغات سیستانی دستش برسه بهش رسید میاد تو تالار و به ما ملحق میشه ...
مرامنامه تالار Mehdi.Keshtegar@Gmail.Com
|
|||
|
|
07-07-2010, 01:53 AM
ارسال: #24
|
|||
|
|||
(07-06-2010 04:15 PM)K1nG نوشته است: دوستان، احمد گرامي، كمك گرفتن از همه كتاب هاي فرهنگ لغات سيستاني به همراه دانش اساتيد مربوطه در كنار هم رويكرد كلي ما براي گرداوري لغات خواهد بود؛ آيا براي نسخه آزمايشي نرم افزار نياز به واژگان بيشتري داري يا با همين تعداد مي تواني كار را راه بياندازي؟ رهنمود ها و انتظارات كلي ات را از اين بخش (هم براي نسخه آزمايشي و هم براي نسخه نهائي) فهرست كن تا بر طبق آن به راهمان ادامه دهيم . سپاسگزارم |
|||
|
|
07-07-2010, 01:57 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: 07-07-2010 04:15 PM توسط K1nG.)
ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بزارید مراحل ساخت دیکشنری رو دوباره و به صورت خلاصه مرور کنیم:
1.طراحی دیتابیس (که تقریبا 90 درصدش تموم شده) 2.گردآوری واژه ها و آماده کردن اونها 3.ساخت برنامه آزمایشی دیکشنری (30درصدش انجام شده،30 درصدش هم مربوط به استفاده از دیتابیسی میشه که مهرداد داره آماده میکنه...) 4. تست نسخه ی آزمایشی،خطایابی،رفع ایرادات 5.کامل کردن نسخه نهایی که شامل کامل کردن دیتابیس و تایپ کلیه واژه ها میشه 6.انتشار اون به صورت آزمایشی 7.ایجاد فایل ها آپدیت برای دیکشنری پس اگه دقت کرده باشید اگر واژه ها اماده نباشن بین مرحله ی 4و6 یک خلاء بزرگ ایجاد میشه و ما زمان رو از دست میدیم فعلا با همین واژه ها تست آزمایشی انجام میشه،اما من زمان انجام تست و تهیه نرم افزار آزمایشی دیکشنری رو کمتر از یک هفته پیش بینی میکنم، و اگه در اون موقع (پایان زمان تست) واژه ها اماده نباشه اون وقت ما از لحاظ زمانی لطمه ی بزرگی میخوریم...چون حجم واژه ها ممکنه بره بالا و اون وقت ما در تایپ اونها به مشکل بر می خوریم... در ضمن شما تا اون موقع میتونید استارت گردآوری رو بزنید،قرار نیست در یک هفته (که واقعا زمان کمی برای چنین پروژه ی حساسی ِ ) کار رو به پایان برسونید، ولی تا جایی که امکان داره واژه ها رو در دسته بندی هایی جداگونه ارائه کنید تا از این طرف که چندین واژه آماده میشه از اون طرف تایپیست ها دیتابیس رو به روز کنن؛ البته اگر زمان ارائه نرم افزار براتون مهم نیست از نظر من اشکال نداره،من برنامه رو اماده میکنم و هر زمان که شما کارتون تموم شد نرم افزار در اختیار شماست. با سپاس وقتی دشمن پیدا کردی بدون تو کارت موفق شدی!! |
|||
|
|
07-07-2010, 02:37 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 07-07-2010 02:39 PM توسط محمد.)
ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
[/color][/size]سلام
احمد عزیز اگر امکان داره برای ارسال واژه ها از منابع دیگری هم استفاده کنید مثل کتاب یا هر چیزی دیگه ای که از قبل گردآوری شده باشه. چون من الان دارم دنبال لغات اصیل و فراموش شده سیستانی می گردم و اونها رو جمع آوری می کنم و اینکار کمی زمان خواهد برد بنابراین برای جمع آوری لغات ممکن است کمی کند حرکت کنیم. زنده باد گویش شیرین سیستان زمین
|
|||
|
|
07-07-2010, 04:13 PM
ارسال: #27
|
|||
|
|||
(07-07-2010 02:37 PM)محمد نوشته است: [/color][/size]سلام ممنون محمد جان من فقط به عنوان ناظر و هماهنگ کننده عمل میکنم،تا این گروه نیاز دیتابیس و نرم افزار رو بدونه و با نرم افزار هماهنگ باشه همون طور که گفتم،من معلوماتی در این زمینه ندارم و نمی تونم سیر حرکتی این گروه رو تعیین کنم،من فقط میخوام این گروه زودتر تصمیم بگیره و بچه ها با هم کارها رو تقسیم کنن مثلا شما دنبال واژه های اصیل هستید یکی دیگه از دوستان بره دنبال یک کتاب یکی دیگه بره دنبال فلان استاد و .... و در نهایت هم یکی از شما دوستان واژه های گردآوری شده توسط بقیه دوستان رو جمع آوری و دسته بندی کنه و در اختیار تایپیست ها قرارا بده.. البته بازم هر چه صلاح دید شما دوستان هست... این فقط یک پیشنهاد بود و این شما هستید که باید تصمیم نهایی رو بگیرید امیدوارم زودتر به توافق برسید و اقدامات لازم رو انجام بدید با سپاس وقتی دشمن پیدا کردی بدون تو کارت موفق شدی!! |
|||
|
|
07-08-2010, 04:53 PM
(آخرین تغییر در این ارسال: 07-08-2010 04:54 PM توسط ناصر.)
ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
باتشکر از همه عزیزان برای اینکه این بخش از رکود بیرون بیاد دوستان سعی کنند زودتر لغات جمع آوری شده شون را در اختیار بذارن. من هم تعدادی دیگر لغت آماده کردم 1- اِلَه / elah : رها 2- اَلقَچ /alghach :پرتاب بلند 3- تومون /tomon :زیرشلواری 4- پِنَر / penar : پیراهن 5- پور /pur : پرواز 6- پِتو / peto :آفتاب 7- پُلگ / palg : گرد و خاک 8- پورتَک /purtak : به مسخره گرفتن 9- پَسَلَه / pasalah :پشت سر 10- پوسَر دَومال /pusardomal :پشت سرهم 11- سَنگو /sango : با صورت خوابیدن 12- سیه تو / syato : سیاه چرده 13- شینَک /shinak : پرنده شکاری 14- شَنگی / shangi : کنایه از آدم بشاش وشوخ طبع است 15- شیار / shyar : هوشیار 16- قِرِشمال /ghereshmal :کنایه از ناز وافاده در زنان 17- کَرک / kark :نارس 18- کِم چینی /kemchini : کنایه از زنان فضول و دو به هم زن 19-گُمَز / gommaz : گنبد 20- کول /kul : نام ده ای در زابل / به جای بی سروصدا و خاموش گفته می شود 21- کُل / kol : بغل - آغوش 22- مور /mor : مورچه وهم به معنی مهر نماز 23- لیچ / lich : لخت 24- لَشوارَه / lashvara : شلخته 25- نُوَر / novar : نهر آب 26- وَلوَسَنَک / valvasanak : بی قراری کردن سیستانی پاینده باشی هرجا که هستی |
|||
|
|
07-29-2010, 02:14 AM
ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
قابل توجه دوستاني که در کار گرداوري لغات اعلام همکاري نموده اند؛
پیشنهاد من برای انسجام فعالیت اعضای کارگروه این است که هر کدام از دوستان گرداوری دسته لغاتی که با یک حرف خاص شروع می شوند را بر عهده بگیرد ؛ من حرف / م / و / ش / را بر عهده می گیرم . کتب پیشنهادی که هم اکنون به عنوان منبع می تواند مورد استفاده قرار بگیرد : - سیستانیکا : محمد رضا بهاری - واژه نامه سگزی : جواد محمدی خمک - فرهنگ لغات سیستانی رئیس الذاکرین دهبانی * دوستان برای راحتی کار از ذکر صورت های فعلی سیستانی تنها به صورت مصدری اکتفاء کنند . |
|||
|
|
08-14-2010, 09:07 PM
ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
هل من ناصر ینصرنی ؟!!