![]()
آخرین ارسالی ها
|
| Plugin By Hamed |
| Tags: دیکشنری لوگو آیکن, |
|
کارگروه طراحی لوگو،آیکون،و گرافیک و انتخاب نام برای دیکشنری + نظرسنجی
|
|
08-01-2010, 01:13 AM
ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
RE: کارگروه طراحی لوگو،آیکون،و گرافیک و انتخاب نام برای دیکشنری + نظرسنجی
سلام
دست همه دوستان درد نکنه خسته نباشید میگم به همه واقعا جای تشکر داره تلاش دوستان امیدوارم که این تلاش ادامه داشته باشه وسرعت بیشتری بگیره .راستش چن وقتی نبودم شرمنده دوستان شدم اگه کاری ازم بر بیاد در خدمت هستم.طرح انتخاب شده با ایکون اقا صالح قشنگ وجالب وپسندیدنیه .نمادهای خوبی توش به کار رفته. سبز باشید وپایدار حاجی حسینی |
|||
|
|
08-02-2010, 02:59 AM
(آخرین تغییر در این ارسال: 08-02-2010 03:03 AM توسط Zygote.Green.)
ارسال: #52
|
|||
|
|||
|
انتخاب نام برای فرهنگ لغت سیستانی
تا این هنگام ، تمام عنوانهایی که برای انتخاب نام فرهنگ لغت سیستانی در پستهای قبل شده است به شرح ذیل میباشد ، به نظرم باید یه زمان تعیین کرد تا دوستان سایر نامها و عنوانهای خود را معرفی کنند. و پرونده ی انتخاب نام بسته شود !
نظر شما را در این مورد خواستارم. 1 - منداک ( مند در گویش سیستانی به معنی اندیشه میباشد و آک پسوند مصدر ساز سیستانی است ) 2 – سیوس ( که مخفف سیوستان میباشد ) 3 – پلپلاسی 4 – سیستا 5 – گپاک ( گپ که به معنی حرف زدن میباشد و آک هم پسوند مصدر ساز سیستانی میباشد) 6 – سارکو ( در گویش سیستانی سارکو نوعی گنجشک می باشد) 7 – ساروتار (نام یکی از ویرانه های تاریخی و قدیمی سیستان) 8- مارگو (نام یکی از روستاهای قدیمی سیستان) 9- آل (در زبان سیستانی به معنی لانه میباشد) 10- پارسیستان ![]() گفتار نیک ، کردار نیک ، پندار نیک
|
|||
|
|
08-02-2010, 04:41 AM
ارسال: #53
|
|||
|
|||
|
RE: کارگروه طراحی لوگو،آیکون،و گرافیک و انتخاب نام برای دیکشنری + نظرسنجی
با درود و سپاس
از زحمات تک تک شما دوستان عزیز سپاسگذارم مهدی جان لطفا نظر سنجی رو ریست کن تا دوستان دوباره نظر بدن از تمامی کسانی که این تاپیک رو مشاهده میکنن تقاضا دارم در نظر سنجی شرکت کنند و ما رو در انتخابی نامی شایسته برای واژه نامه سیستانی یاری کنند با سپاس وقتی دشمن پیدا کردی بدون تو کارت موفق شدی!! |
|||
|
|
|